Over Hypotheken

Een hypotheek is maatwerk! Het is erg makkelijk om een zak geld te lenen als hypotheek. Maar de regels bij de banken zijn de afgelopen jaren steeds strenger geworden. Ook zijn de  regels van de belastingdienst steeds veranderd.
Om al deze zaken goed in beeld te krijgen zul je bij Financieel Partners worden geadviseerd door professionele adviseurs! Wij kijken niet alleen naar de hypotheek, maar  ook ander zaken zoals bijvoorbeeld jouw dagelijkse uitgaven en de financiële risico’s die jouw gezin heeft, brengen wij in beeld.

Een hypotheek is een onderdeel van de financiële positie. Daarom zijn overige zaken ook erg belangrijk. Wij vinden jouw mening over een hypotheek ook erg belangrijk. Daarom zullen wij vooraf  altijd samen een volledige invantarisatie opstellen. Hierbij worden niet alleen cijfers  besproken, maar ook jouw wensen. Wij vinden het belangrijk dat je niet wakker ligt van een hypotheek, maar juist rustiger slaapt door een goed advies!

Wij werken samen met meerdere hypotheekbanken. Wij vergelijken de voorwaarden van deze banken aan de hand van jouw wensen en de gezamenlijk opgestelde inventarisatie. Dat is wel iets anders dan uitsluitend de acceptatie van een bank uitleggen.

Of je nu een starter bent op de woningmarkt of zoekende naar de volgende stap, wij kunnen jou volledig adviseren en ondersteunen. Zo helpen wij de starter met alle mogelijkheden om toch net iets meer te kunnen door de starterslening die de gemeente aanbiedt. Of helpen wij bij het in kaart brengen van tijdelijk dubbele lasten als je een nieuwe woning hebt gekocht maar de oude nog niet verkocht. Op deze website geven wij u graag informatie die je op weg kunnen helpen voor het nemen van de eerste of volgende stap. Maar voornamelijk is de informatie op deze website bedoelt om jou voor te bereiden op het gesprek met een van onze adviseurs.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak met een van onze adviseurs maken? Neemt dan contact met ons op.
Cookie instellingen