Samenwerking HBH Serviceprovider

Samenwerking Financieel Partners en HBH serviceprovider

Als lokaal advieskantoor houden wij ons als Financieel Partners graag bezig met jouw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om risico inventarisatie voor verzekeringen of een hypotheekmogelijkheid voor de verbouwing, verduurzaming of verhuizing.

Bij dit advies hoort ook een goede dossiervorming, bereikbaarheid en verwerking. Hiervoor hebben wij een intensieve samenwerking met HBH serviceprovider. Bij HBH werken collega’s die ons ondersteunen bij het beantwoorden van uw vragen en verwerken van wijzigingen op het gebied van verzekeringen. Heeft u een schade? De collega’s van de schade afdelingen helpen u direct verder.

Door deze samenwerking weet u dat wij als Financieel Partners alle tijd hebben om u te voorzien van een goed advies. Met de samenwerking tussen Financieel Partners en HBH wordt ook de verwerking nog sterker en sneller.

Kortom vele voordelen voor u. Zonder dat hiervoor extra kosten aan verbonden zijn. Een krachtige samenwerking waar iedereen beter van wordt. Daar helpen wij u graag mee.

Neem gerust een kijkje bij HBH via hun website https://hbhserviceprovider.nl/verzekerden/

Uiteraard belt u ons als er vragen zijn over deze samenwerking.

Cookie instellingen